Home | Nieuws | Contact

Visie


visieMensen en organisaties die initiatief tonen en verantwoordelijkheid nemen, zorgen voor maatschappelijke en economische dynamiek. Zij zijn bereid risico te nemen, zij zijn in staat voortdurend te schakelen met hun omgeving, zij streven idealen na, kortom zij vormen de vernieuwende krachten. Zij tonen ondernemerschap.

De kracht van ondernemerschap
Ondernemerschap dat leidt tot inspirerende oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, tot nieuwe producten en diensten die waarde toevoegen, tot perspectief voor mensen op economische zelfstandigheid. Duurzame ontwikkeling staat of valt met de kwaliteit van het ondernemerschap.

Duurzame vernieuwing
Of u nu actief bent in de publieke sector of in het bedrijfsleven, u moet in een hoog tempo vernieuwingen realiseren. Om aan de eisen en wensen van markt, van de mondige burger te kunnen voldoen wordt veel gevraagd van het aanpassingsvermogen van u en uw organisatie. U investeert in de kwaliteit van uw eigen ondernemerschap en in die van uw organisatie. U zoekt innovatieve oplossingen die werken en beklijven. Stadia biedt u de kennis en de ervaring om dit op een effectieve manier te doen.

Stadia zet zaken in beweging
Stadia zoekt en ontmoet overheden die zien of ervaren hebben, dat het stimuleren en ontwikkelen van ondernemerschap bij henzelf, bij hun klanten of bij hun doelgroepen een belangrijke impuls geeft aan de verwezenlijking van hun dromen, hun idee├źn, hun beleid. Stadia zoekt draagvlak en weet ambities te verbinden met aansprekende resultaten.
Stadia zoekt en ontmoet branche- en belangenorganisaties uit verschillende sectoren die het belangrijk vinden dat zijzelf en ook hun leden zich ondernemender gaan gedragen. Stadia geeft vorm en inhoud aan doelstellingen die samen met u worden bepaald.
Stadia zoekt en ontmoet bedrijven, instellingen en individuen die willen leren hoe ze hun ambities, hun doelstellingen kunnen waarmaken. Stadia leert hen hoe zij zich continu kunnen verbeteren en kunnen werken aan duurzame oplossingen. Stadia werkt met ondernemende mensen aan de organisatie van morgen en overmorgen.


<< Terug.

Innovatie & OndernemerschapWijkeconomie & RevitaliseringGebouw & facility
ontwikkeling
Stadia Logo