Home | Nieuws | Contact
Nieuwsbrief |  In de media |  Nieuwsarchief |  Opvallend in het nieuws

Zin in Zaken: ruim 60 plannen ingediend


Vrijdag 27 april 2007 sloot de indieningstermijn voor plannen met Zin in Zaken. Met ruim 60 plannen is de wedstrijd Sociale Bedrijfsplannen nu al een groot succes. De jury gaat aan het werk. Op 24 mei 2007 a.s. weten wie de prijswinnaars zijn. Ga voor meer informatie naar Zin in Zaken.

Heeft u een zakelijk én zinvol idee voor een ondernemend initiatief in Amsterdam? Doe dan mee aan de wedstrijd voor Sociale Bedrijfsplannen 2007. Het beste sociale bedrijfsplan wint 25.000 euro.

Workshop Sociale Bedrijfsplannen

Wilt u meer weten over sociale bedrijfsplannen en ondernemen met een dubbele doelstelling? Dan kunt u gratis deelnemen aan een workshop. U krijgt informatie en voorbeelden over de opkomst van "social ventures" in binnen- en buitenland. U leert hoe maatschappelijke vraagstukken kunnen worden aangepakt in combinatie met  een gezonde bedrijfsvoering. Door uw economische én maatschappelijk rendement zichtbaar en meetbaar te maken, wordt u interessant voor nieuwe financiers en boort u nieuwe markten aan. Raadpleeg de agenda op de website voor een workshop bij u in de buurt.

Prijsuitreiking 24 mei 2007
Tijdens het Social Venture Event 2007 zullen de prijswinnaars van Zin in Zaken bekend worden gemaakt.

Organisatie en Sponsors
Zin in Zaken is een initiatief van Scholten & Fransen en Stadia en wordt mede mogelijk gemaakt door sponsorbijdragen van de stichting DOEN, de gemeente Amsterdam, Rabobank Amsterdam, Ymere en Stichting Sociaal Ondernemen. Zin in Zaken wordt ondersteund door de Ondernemingshuizen Amsterdam en MKB Amsterdam.

 


<< Terug.

Innovatie & OndernemerschapWijkeconomie & RevitaliseringGebouw & facility
ontwikkeling
Stadia Logo