Home | Nieuws | Contact

Interactie


“Als u ons serieus had betrokken, hadden we nu allemaal een beter resultaat.” Het zal je maar gebeuren. Zo goed nagedacht over een regeling, zo’n goed plan gemaakt, een prachtig beleid ontwikkeld, maar het wordt niet gedragen en, vaak mede daardoor, niet goed benut. Met alle gevolgen van dien: Dwarsliggers bij de besluitvorming, geen gebruik of misbruik van zaken, etc. En wat te denken van de energie bij het reeds doorlopen ontwikkeltraject. Kan het anders? Ja, met ‘interactieve ontwikkeling’. Met ‘interactieve ontwikkeling’ richt Stadia processen in om effectief en efficiënt het voorgenomen resultaat te bereiken. Deze werkwijze kan vervolgens worden doorlopen om een goed resultaat neer te zetten.

Interactieve ontwikkeling is van belang voor iedere overheid of onderneming, die meer wil halen uit zijn plan-, beleids- en regel- ontwikkeling.

Interactieve ontwikkeling levert twee resultaten. Een aanpak, die u daarna zelf kunt uitvoeren, en gedragen bouwstenen voor het gewenste plan, het beleid of de regelgeving.

Stadia streeft voor haar opdrachtgevers een duurzame oplossing na. Draagvlak verwerving voor gekozen oplossingen vormt een belangrijk element in de duurzaamheid van ontwikkeling.


<< Terug.

Innovatie & OndernemerschapWijkeconomie & RevitaliseringGebouw & facility
ontwikkeling
Stadia Logo