Home | Nieuws | Contact

Stadia interactief


Met deze website willen wij ons aan u voorstellen. U kunt zich dan een beeld vormen van wie wij zijn en wat wij doen. Een gebruikelijke openingszin, en daarin schuilt nu juist ook enig gevaar…

Uw beeld van ons, ons beeld van u en dat allemaal zonder dat we elkaar hebben gesproken, geroken of in de ogen hebben gekeken. Want maakt dat uiteindelijk niet het onderscheid? In dit tijdperk van digitale communicatie beginnen wij onze kennismaking toch het liefst met een persoonlijke ontmoeting. Maar hoe komt die tot stand? Om te beginnen hebben wij onze activiteiten en werkwijze beschreven. Wij hopen dat dit u aanleiding geeft tot een nadere kennismaking.

U kunt op verschillende manieren door onze website heen. Linksboven, onder het Stadia logo vindt u algemene informatie over het bedrijf Stadia. Via de gekleurde blokken, in de linkerkantlijn, treft u infomatie over de verschillende activiteiten van Stadia. De rode blokken, bovenin de pagina, zijn speciaal bedoeld om als opdrachtgever te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. 


<< Terug.

Innovatie & OndernemerschapWijkeconomie & RevitaliseringGebouw & facility
ontwikkeling
Stadia Logo