Home | Nieuws | Contact

Eerste huwelijk in Het Sieraad


Op vrijdag 27 april 2007 is het eerste ja-woord uitgesproken in het Sieraad.
Lees verder...

Bedrijfsruimte?

U zoekt bedrijfsruimte in Amsterdam?
Bekijk het aanbod en meld uw zoekvraag.

Kunstzaak Amsterdam

Kunstenaars en culturele instellingen die een coach zoeken voor hun zakelijke ondersteuning.

Kunstwerk Aart Roos


De wandschildering "Bloemen en Vogels" van Aart Roos heeft zijn oorspronkelijke, heldere kleuren en vorm terug. Bij de renovatie van de Timorschool dreigde de wandschildering verloren te gaan. Maar na deskundig onderzoek kon het kunstwerk van 15 meter lang en 4 meter hoog in oude glorie hersteld worden. Donderdag 6 september 2007 werd in aanwezigheid van de kunstenaar en wethouder Carolien Gehrels het behoud van dit bijzondere voorbeeld van naoorlogse wandschilderkunst gevierd.
Lees verder...

Zin in Zaken: ruim 60 plannen ingediend


Vrijdag 27 april 2007 sloot de indieningstermijn voor plannen met Zin in Zaken. Met ruim 60 plannen is de wedstrijd Sociale Bedrijfsplannen nu al een groot succes. De jury gaat aan het werk. Op 24 mei 2007 a.s. weten wie de prijswinnaars zijn. Ga voor meer informatie naar Zin in Zaken.
Lees verder...

Training en coaching voor kunstenaars in Noord -Holland


Kunst en Cultuur Noord-Holland start eind september 2007 met een training- en coachingtraject voor professionele Noord-Hollandse beeldend kunstenaars en vormgevers (buiten Amsterdam). Stadia verzorgt het traject met haar programma Kunstzaak Training & Coaching.
Lees verder...

Kaap Noord - thuishaven voor jonge bedrijven


Donderdag 16 juni stond het jong ondernemerschap prominent op de agenda in Amsterdam-Noord: Kaap Noord, het nieuwe bedrijvencentrum voor jonge ondernemingen aan de Asterweg, opende officieel haar deuren en de jaarlijkse Ondernemersprijs van het stadsdeel Amsterdam-Noord is voor de elfde keer uitgereikt.
Lees verder...

Links Rechts


Eind februari jl. verscheen in NRC Handelsblad een artikel onder de titel “Links Rechts”, waarin wordt aangegeven dat er steeds meer aanwijzingen zijn dat de linker- en rechterhersenhelft geen gescheiden domeinen zijn, maar juist goed moeten samenwerken om hun eigen werk goed te kunnen doen.
Lees verder...

Bedrijvencentrum Kaap Noord “mateloos” populair


Aan de Noordelijke IJ-oever van Amsterdam voltrekt zich een ingrijpend en boeiend transformatieproces. Op een pontvaart afstand van Centraal Station verandert een industriegebied in een nieuw soort vestigingsmilieu voor bedrijven, voorzieningen en woningen. Nieuwe mengvormen die moeten leiden een stedelijke ontwikkeling met extra pit
Lees verder...

Amsterdam een Juweel rijker


Momenteel wordt er hard gewerkt om de voormalige Edelsmedenschool aan de Postjesweg 1 in de Baarsjes te verbouwen tot een multifunctioneel Centrum voor Kennis, Kunst en Werk. Het gebouw wordt naar verwachting in juli 2006 opgeleverd. Ymere heeft als eigenaar het gebouw omgedoopt van Edelsmedenschool naar “Het Sieraad”.
Lees verder...

Created in Noord-Holland


Het programma 'Created in Noord-Holland', een initiatief van Kunst en Vormgeving Noord-Holland (hierna KVNH) en de Kunstzaak beoogt een actieve impuls te geven aan de (creatieve) economie in de provincie Noord-Holland. Het programma bevat een uniek concept.
Lees verder...

Beursdag Created in Noord-Holland


Donderdag 8 februari 2007 ontmoeten creatieve professionals en bedrijven en instellingen elkaar op de Beursdag van Created in Noord-Holland. In Pop- en Cultuurpodium P3 in Purmerend kunnen zaken gedaan worden tussen vragers en aanbieders naar creativiteit en ondernemerschap. U kunt zich aanmelden op: www.kunstenvormgeving.org
Lees verder...

Nieuwe +/- Energie in Leiden


In opdracht van woningcorporatie Portaal, de gemeente Leiden en de Kamer van Koophandel Rijnland heeft Stadia een onderzoek uitgevoerd naar de haalbaarheid om in een voormalig Nuon-gebouw - nu Nieuwe +/- Energie - een centrum voor de communicatiesector in Leiden te maken.
Lees verder...

Innovatie & OndernemerschapWijkeconomie & RevitaliseringGebouw & facility
ontwikkeling
Stadia Logo